Foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/

Apelsīnu panna cotta ar zemeņu mērci 0

KĀ GATAVOT

Piena un saldā krējuma maisījumu, kam pievienota vaniļas pāksts, 200 g cukura, svaigi spiesta apelsīna sula un rīvēta miziņa, silda ūdens peldē, lai sajaucas garšas. Želatīna plāksnes 5 min atdzīvina aukstā ūdenī, pēc tam maisot pievieno piena un saldā krējuma maisījumam. Silikona formiņas viegli ietauko, tajās pilda saldo ēdienu. Divas stundas patur ledusskapī 0 līdz 4 grādu temperatūrā. Katlā ber zemenes, pievieno 200 g cukura, 20 min karsē uz lēnas uguns. Atdzesētas sablenderē, izberž caur sietu. Uz šķīvja glīti kārto panna cotta, pārlej ar zemeņu mērci. Rotā ar svaigām ogām.

Veselam
“Iestājas slimnīcā ar metastātisku resnās zarnas vēzi, kuru kā hemoroīdus “ārstējusi” kaimiņiene!” Profesors nobažījies par sabiedrības bezatbildību
Kokteilis
Mūsdienās daudzi pat nav dzirdējuši par šiem PSRS laiku mācību priekšmetiem: 7 aizmirstas “disciplīnas”
RAKSTA REDAKTORS
“Cik ilgi šo tolerēsim Vecrīgā?” Rīdzinieci sadusmo uz ielām tirgoto preču sortiments
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Rīgas restorāna “Da Roberta”šefpavārs EDGARS JAUNZEMS

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.