Zemesmandeles šokolādē 0

Sastāvdaļas. 250 g labas kvalitātes melnās šokolādes, 120 g sasmalcinātu zemesmandeļu.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

“Varbūt tas nelietis Brunavā nošāva mazo Modra draugu tieši brīdī, kad viņš kaut kur zem krūmiem bija aizsnaudies?” Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas
“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols 5
Kokteilis
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm 12
Lasīt citas ziņas

Pirms gatavošanas zemesmandeles 24 stundas izmērcē ūdenī. Sasmalcina. Izkausē šokolādi ūdens peldē, iejauc zemesmandeles. Izliek vienu centimetru biezā kārtā un ievieto ledusskapī atdzesēties. Sagriež nelielos gabaliņos un pasniedz.

Konsultēja Bērzes pagasta “Lejnieku” saimniece Skaidrīte Bauze.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.