
Zemesmandeles šokolādē 0
Sastāvdaļas. 250 g labas kvalitātes melnās šokolādes, 120 g sasmalcinātu zemesmandeļu.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
“Varbūt tas nelietis Brunavā nošāva mazo Modra draugu tieši brīdī, kad viņš kaut kur zem krūmiem bija aizsnaudies?” Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas
“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols
5
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm
12
Pirms gatavošanas zemesmandeles 24 stundas izmērcē ūdenī. Sasmalcina. Izkausē šokolādi ūdens peldē, iejauc zemesmandeles. Izliek vienu centimetru biezā kārtā un ievieto ledusskapī atdzesēties. Sagriež nelielos gabaliņos un pasniedz.
Konsultēja Bērzes pagasta “Lejnieku” saimniece Skaidrīte Bauze.