
Zemesmandeles šokolādē 0
Sastāvdaļas. 250 g labas kvalitātes melnās šokolādes, 120 g sasmalcinātu zemesmandeļu.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Personības TESTS: Izvēlies vienu simbolu un uzzini, vai esi uz pareizā dzīves ceļa
Tos patērē teju katrs: šie 5 pārtikas produktu veidi lēnām bojā jūsu smadzenes un palielina demences risku
“Kādēļ lai mēs sniegtu Ukrainai šādu pārsvaru?” Kremlis nosaucis nosacījumu pamiera panākšanai
Pirms gatavošanas zemesmandeles 24 stundas izmērcē ūdenī. Sasmalcina. Izkausē šokolādi ūdens peldē, iejauc zemesmandeles. Izliek vienu centimetru biezā kārtā un ievieto ledusskapī atdzesēties. Sagriež nelielos gabaliņos un pasniedz.
Konsultēja Bērzes pagasta “Lejnieku” saimniece Skaidrīte Bauze.