Foto: Anda Krauze

Zivju dienā – sulīgas reņģītes marinādē. Smeķis, ko neaizmirst! 0

Ķēpa liela, pēc zivju cepšanas māja smaržo vēl vairākas dienas, bet tas nav šķērslis, jo tie, kam garšo ceptas marinētas reņģes, vienkārši nespēj pretoties šī ēdiena garšai.

Reklāma
Reklāma

Vajadzēs

• 1 kg svaigu reņģu

• milti

• eļļa

Marinādei

• 0,5 l ūdens

• 1 ēdamkarote cukura

• 1 ēdamkarote sāls

• 4 ēdamkarotes galda etiķa

• 2–3 sīpoli

• 2 lauru lapas

• 2–3 krustnagliņas

• 6–7 smaržīgie pipari

• 5 melnie pipari

Pagatavošana

Kokteilis
“Zemi pārklās rūgta rasa…” Mākslīgā intelekta “Nostradama” pareģojumi tuvākajiem 50 gadiem uzdzen šermuļus
Putins atkal maina pasaules kārtību: Krievija kļūst par pirmo valsti, kas oficiāli atzīst Taliban valdību
Tramps pēc sarunas ar Putinu nāk klajā ar sliktu ziņu Ukrainai un visai pasaulei
Lasīt citas ziņas

Vispirms ūdenī aptuveni minūti pavāra ripās sagrieztus sīpolus, tad pievieno pārējās marinādes sastāvdaļas un uzkarsē.

Reņģes iztīra, nomazgā, apvārta miltos, uzkaisa sāli, cep eļļā uz pannas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Karstas kārto bļodā, lej virsū karstu marinādi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.