Foto: Fotolia

Nenokavējiet pieteikties! 0

Līdz 23. maijam lauksaimnieki vēl var pieteikties platību maksājumiem, bet pēdējā diena, kad to var izdarīt ar kavējuma sankciju, ir 15. jūnijs.

Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

Lauku atbalsta dienests (LAD) atgādina, ka tiem lauksaimniekiem, kuru saimniecībā ir 10 hektāru vai vairāk lauksaimniecības zemes, atbalsta saņemšanai šogad obligāti jāpiesakās tikai elektroniskajā pieteikšanās sistēmā. Taču LAD aicina arī visus pārējos lauksaimniekus vienoto iesniegumu iesniegt elektroniski, jo tādējādi maksājumus varēs saņemt ātrāk un novērst kļūdas pieteikuma iesniegšanas brīdī, ļaujot izvairīties no sankcijām. Sistēma brīdinās gadījumos, ja klients aizmirsīs pieteikties kādam atbalsta veidam, ko būs saņēmis iepriekšējos gados, un neļaus pieteikt neatbilstīgas platības. LAD ir digitalizējis visus iepriekšējā gada pieteikumus, tāpēc klienti, kas sistēmu izmantos pirmo reizi, var kopēt iepriekšējā gada pieteikumus.

Konsultācijas lauksaimnieki var saņemt jebkurā LAD klientu apkalpošanas centrā, kā arī izmantot e-pastu: [email protected] vai zvanīt uz informatīvo tālruni 67095000.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.