Mobilā versija
Brīdinājums -2.3°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
21. februāris, 2014
Drukāt

Aveņu un saldā krējuma deserts ar konjaka piešprici piektdienas vakaram. Fotorecepte (1)

Foto - koolinar.ru/Foto - koolinar.ru/

Sastāvdaļas:

250 g saldā krējuma

tējkarote pūdercukura

100 g šokolādes cepumu

ēdamkarote ruma vai konjaka

3 ēdamkarotes šokolādes skaidiņu

2 glāzes aveņu (var saldētas vai vasarā – svaigas)

Kā gatavot?

Cepumus sablenderē. Tie var būt gan šokolādes cepumi, gan cepumi ar šokolādes pārklājumu.

Saldētas avenes nedaudz atlaidina.

Saldo krējumu sakuļ ar pūdercukuru.

Deserta traukos liek nedaudz aveņu, tad – sasmalcinātos cepumus, pārslaka ar rumu (vai ruma sīrupu) un atkal kārto avenes.

Liek vairākas kārtas, virsmu pārklāj ar putukrējumu. Rotā ar avenēm un šokolādes skaidiņām.

Noliek ledusskapī uz 2 stundām.

Recepte no koolinar.ru

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

Draugiem Facebook Twitter Google+