Mobilā versija
Brīdinājums +1.6°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
10. februāris, 2014
Drukāt

Ceptas garneles ar tomātiem

garnel

Sastāvdaļas. (5 porcijas) 1 kg saldētu garneļu, 200 g uz pusēm pārgrieztu ķiršu tomātu, 2 buntītes sakapāta bazilika, 1 buntīte sakapāta timiāna, 1 buntīte sakapāta rozmarīna, 100 ml olīveļļas,

1 ēdamkarote maltu čili piparu, 1 vidēji liela sakapāta ķiploka galviņa, 1 tējkarote sāls.

 

Kā gatavot?

Garneles atlaidina un notīra, atstāj tikai astītes, samaisa ar sakapātu ķiploku, ķiršu tomātu pusītēm, sakapātiem zaļumiem, olīveļļu, čili pipariem un sāli. 5 – 7 minūtes cep sakarsētā pannā.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+