Mobilā versija
Brīdinājums -2.5°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
1. maijs, 2014
Drukāt

Cepts bumbieris ar saldo biezpienu

Recepte4-ak5

Sastāvdaļas: 4 ēdamkarotes biezpiena, 1 bumbieris, 1 ola, citrona vai apelsīna miziņa, 1 ēdamkarote vaniļas cukura, augļi – pēc izvēles.

 

Kā gatavot?

Uz pusēm pārgrieztam bumbierim izgrebj vidiņu. Biezpiena masai pievieno sarīvētu citrona vai apelsīna miziņu, vaniļas cukuru, labi samaisa. Šo masu pilda bumbierī, cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 20 minūtes. Dekorē ar augļiem.

 

 

SIA “Elpa” valdes priekšsēdētāja Gundara Siseņa un restorāna “Desiderata” pavāra Nikolaja Borodkina recepte.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+