Cepumi “Žagariņi” – ātri un vienkārši pagatavojams našķis 0

Sastāvdaļas 2 olas, 1 ēdamkarote piena, 1 ēdamkarote cukura, 1 glāze miltu, sāls.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Lasīt citas ziņas

Saberž olu ar cukuru, pievieno pienu, sāli, miltus. Sastrādā viendabīgā masā. Mīklu izveltnē, sagriež strēmelēs. Katru strēmeli vidū iegriež.

Strēmeles galus izver caur iegriezumu pretējā virzienā. Cep zeltaini brūnus vārošā eļļā. Atdzisušus pārkaisa ar pūdercukuru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.