Mobilā versija
-1.1°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
22. oktobris, 2012
Drukāt

Cik sver?

Ja, gatavojot maltīti, pa rokai nav mērtrauka un svaru, bet diezgan precīzi jāievēro ēdienu sastāvdaļu proporcijas, produktu apjoma un svara noteikšanai var izmantot tējkaroti, ēdamkaroti un 200 ml ietilpības glāzi.

 

Produktu ietilpība gramos

Produkts tējkarote ēdamkarrote glāze
Auzu pārslas 3
8
100
Cukurs 5
20
200
Eļļa 4
10
170
Grūbas 7
25
250
Kakao 3
13
150
Krējums 10
25
250
Medus 5
40
400
Milti 3
12
125
Putraimi 5
20
180
Pūder­cukurs 5
15
150
Rīvmaize 5
15
150
Sāls 10
30
120
Siers (rīvēts) 5
12
120
Želatīns 4
10
130

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+