“Ēd svaigi! No dobes – šķīvī” 0

Lai aizdzītu pavasara nogurumu, izdevniecība “Lauku Avīze” klajā laidusi grāmatžurnālu “Ēd svaigi! No dobes – šķīvī”, kuru veidojusi žurnāla “Praktiskais Latvietis” kulināre un ēdienu fotogrāfe Aija Geida. Autore piedāvā sezonai raksturīgos produktus un dalās ar receptēm aprīlim, maijam, jūnijam, jūlijam.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba” 85
Lasīt citas ziņas

Svarīgi – pagatvot tā, lai būtu ne tikai veselīgi, bet arī gardi un izskatītos skaisti uz šķīvja!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.