Mobilā versija
-3.3°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
27. aprīlis, 2014
Drukāt

Kivi sorbets. Burvīga garša, minimāls kaloriju daudzums!

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Nepieciešams

Kivi 4 gab.

Citrona sula – pāris pilieni

Medus 3 tējkarotes

Pagatavošana

Sorbets ir lieliska alternatīva parastam saldējumam, tikai tas pagatavots mājas apstākļos un ir ne tikai garšīgs, bet arī veselīgs. Ne grama cukura, tikai burvīga garša un ieguvumi veselībai. Turklāt vienkārši un ātri pagatavojams – pamēģiniet arī jūs!

Kivi sasaldē, līdz tie kļūst cieti kā akmens, pēc tam uz pāris stundām ieliek siltākā ledusskapja nodalījumā, lai auglis pie miziņas nedaudz atkustu.

Augļiem notīra miziņu, liek blenderī, pievieno medu un citrona sulu, kārtīgi sakuļ un uzreiz pasniedz.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+