Mobilā versija
-0.1°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Svētdiena, 4. decembris, 2016
24. februāris, 2014
Drukāt

Mājās gatavota linsēklu halva. Vienkāršs un veselīgs kārums

Foto - Fotolia.comFoto - Fotolia.com

Nepieciešams

Žāvētas melnās plūmes
Žāvētas aprikozes
Rozīnes
Šķidrs medus
Linsēklas – 2-5 ēdamkarotes

Pagatavošana

1. Linsēklas samaļ kafijas dzirnaviņās, līdz tās atgādina miltus
2. Iegūto pulveri sajauc ar medu proporcijās 2:1.
3. Medus un linsēklu pulvera masai pievieno sasmalcinātus žāvētos augļus, liek gatavo halvu ledusskapī.
4. Pašgatavotais saldums lieliski garšo kopā ar grauzdētu maizi vai cepumiem.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+