Foto – Fotolia

Mājās gatavots lečo – grila sezonā neaizstājams. Recepte 0

Pagatavošana

Paprikas iztīra un sagriež, selerijas sakni nomizo un sarīvē.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Lasīt citas ziņas

Sīpolus sagriež, ķiploka daiviņas smalki sagriež vai izspiež caur spiedīti. Katlā sakarsē nedaudz olīveļļas, ber klāt dārzeņus un mazliet apcep. Uzlej kečupu un maisot sautē ~15 minūtes.

Tūlītējai lietošanai uzglabā ledusskapī, ziemas krājumiem lečo masu salej izkarsētās burkās un pasterizē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.