Foto no Avalon Hotel

Pērļu grūbas ar kokteiļgarnelēm, kaltētiem tomātiem un svaiga bazilika mērci 0

350 g Pērļu grūbas vāra mīkstas. Grūbām pievieno 50g garneles, 40g kaltētus tomātus, 350g salda krējuma un 20 g smalki sagrieztu bazilik, tāpat sāli, piparus pēc garšas. Visus produktus nedaudz pavāra,var pārbērt ar rīvētu sieru.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Lasīt citas ziņas

Gatavoja  Avalon Hotel šefpavāre Dace Gribuste

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.