Mobilā versija
+0.4°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
7. janvāris, 2015
Drukāt

Salāti “Sārtā granātābolu aproce” (1)

Foto - culina.net.uaFoto - culina.net.ua
Sastāvdaļas:

500 g vārītas vistas gaļas

2 lielas bietes

4 nelieli burkāni

4 kartupeļi

2 sīpoli

300 g majonēzes

granātāboli

nedaudz valriekstu

Pagatavošana:

Uzvāra kartupeļus, bietes un burkānus. Atdzesē. Pēc tam sarīvē uz rupjas rīves. Kartupeļus sagriež kubiņos.

Tad katru no sastāvdaļām atsevišķi samaisa ar majonēzi. Bietēm pievieno daļu granātābolu sēkliņu.

Sīki sagriež sīpolus.

Vistu sagriež tādos pašos kubiciņos kā kartupeļus, pievieno tiem sasmalcinātus riekstus un majonēzi, sadala divās daļās.

Apaļu (kēksa) cepamo formu izziež ar augu eļļu, tad kārtās liek:

– kartupeļus

– sīpolus

– vienu daļu vistas gaļas

– burkānus

– otro vistas gaļas daļu

– bietes
Pārklāj formu ar papīru vai ko citu un noliek ledusskapī, lai sastāvdaļas sasūktos.

Salātus izņem no ledusskapja, uzmanīgi izgāž to uz šķīvja. Pirms pasniegšanas rotā ar granātābolu sēkliņām.

Recept no babsait.ru

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. ja bietes liks virsü,tad izgäzot täs büs apaksä

Draugiem Facebook Twitter Google+