Foto – Aija Geida

Saldie biezpiena plācenīši 0

Sastāvdaļas
• 450 g biezpiena
• 2 olas
• 45 g mannas
• 45 g kviešu miltu
• 40 g cukura
• 50 g rozīņu
• 2 ēdamkarotes rīvētu apelsīna miziņu

Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
TESTS. Atbildi uz 10 jautājumiem un uzzini, kādu vērtējumu tu iegūtu šajā latviešu valodas testā!
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Rozīnes nomazgā ar karstu ūdeni. Biezpienu samaisa ar sarīvētām apelsīna (vai citrona) miziņām, cukuru un mannu. Pievieno olas un miltus, samaisa. Beigās pieliek rozīnes un izmīca masu. Ar mitrām rokām veido plācenīšus un cep uzkarsētā eļļā, līdz tie zeltaini brūni. Garšos ar aveņu ievārījumu, krējumu vai vaniļas mērci.

Izteiksmīgākai garšai plācenīšiem var pievienot žāvētas dzērvenes vai ķiršus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.