Mobilā versija
Brīdinājums +17.8°C
Vitālijs, Ralfs, Valgudis
Trešdiena, 23. augusts, 2017
12. jūnijs, 2015
Drukāt

Seleriju un ābolu salāti jogurta mērcītē. Spirgtums uz šķīvja

salati

Sastāvdaļas
• 100 g viegli apgrauzdētu sasmalcinātu valriekstu
• 150 g plāni sagrieztas vai sarīvētas selerijas saknes
• 1 nomizots un stienīšos sagriezts saldskābs ābols
• 3–4 ēdamkarotes jogurta bez piedevām
• 1 tējkarote svaigi spiestas citrona sulas

Pagatavošana
Jogurtu sajauc ar citrona sulu, pārlej sasmalcinātai selerijai un ābolam, samaisa. Pārkaisa sadrupinātus valriekstus.

Sagatavots pēc tematiskā izdevuma “Neparasti dārzeņi”

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+