Sulām nedrīkstēs pievienot cukuru
 0

Sākot ar šā gada 28. oktobri, Latvijā augļu sulu ražotāji saviem izstrādājumiem vairs nedrīkstēs pievienot cukuru, paredz valdības vakar pieņemtie noteikumi “Prasības augļu sulām un tām līdzīgiem produktiem”.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Lasīt citas ziņas

Izņēmums būs augļu nektārs un Latvijā ražota smiltsērkšķu sula, kurai varēs pievienot līdz 140 gramiem cukura uz litru sulas un kuru drīkstēs pārdot tikai Latvijas tirgū. Tā kā augļu sulai no koncentrāta ražošanas izejviela ir koncentrēta sula, šādu sulu atļauts laist tirdzniecībā ar nosaukumiem “augļu sula no koncentrāta” vai “augļu sula no koncentrētas sulas”.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.