Foto-vk.com

Želejas torte “Apelsīni jogurtā” – gatavota bez cepšanas 0

Sastāvdaļas – 30 g želatīna, apelsīni, banāni vai konservēti ananasi, gatavs biskvīts, 750 ml jogurta, 250 ml apelsīnu sulas, piparmētras lapiņas un jebkuras ogas rotāšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā 189
Lasīt citas ziņas

Želatīnu pārliet ar apelsīnu sulu un ļaut tam uzbriest.

Apelsīnus sagriezt ripiņās, no tām nolobīt mizu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Banānus sagriezt kubiciņos, arī biskvītu sagriezt mazos gabaliņos.

Kad želatīns ir uzbriedis, uz īsu brīdi uzlikt to uz uguns, lai pilnīgi izkustu (bet nevārīt!).

Silto želatīnu atdzesēt un pievienot tajā jogurtu.

Sagatavot pusapaļu trauku un tajā ieklāt pārtikas plēvi.

Gar trauka malām izklāt sagrieztās apelsīna ripiņas, nelielu daļu banānu un biskvīta gabaliņu, atkal apelsīna ripiņas, pēc tam banāni un biskvīts. Tā likt, kamēr viss trauks ir piepildīts.

Pēc tam sagatavoto pildījumu pārliet ar jogurta želejas masu un likt trauku ledusskapī.

Kad torte ir sastingusi, to izņemt no trauka, apgāžot otrādi.

Torti rotāt pēc patikas – ar piparmētru lapiņām, dažādām ogām vai augļu šķēlītēm.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.