Foto: Shutterstock

4. Man liekas, nav būtiski, vai jūs tiekaties “oficiāli” vai “neoficiāli”, visas tās “birkas” attiecībām ir nieki, kuru dēļ nav vērts uztraukties! Jūsu attiecības attiecas tikai uz jums pašiem. 4


Vienalga, vai otru cilvēku dēvē par “partneri”, “dzīvesdraugu”, “mīļoto” vai vēl kaut kā – tam nav nozīmes! Vecmāmiņas saka, ka daudz būtiskāka ir sajūta – vai tu ar šo cilvēku esi laimīga un nevēlies nevienu citu. Taču šī izpratne var nerasties uzreiz.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Kokteilis
VIDEO. “Tā ir Rita? Ko tu stāsti!” Lauris Reiniks nosauc attiecību eksperti Ritu Lasmani par bezpajumtnieci
Lasīt citas ziņas

5. “Es atceros brīnišķīgu randiņu, kurā mēs kopīgi papusdienojām, pēc tam spēlējām “ķerenes” sniegā. Un pēcāk atgriezāmies mājās, uzgriezām mūziku un dejojām dažādas dejas un muļķojāmies. Pilnīgi spontāni!”

Pirmajiem randiņiem ne obligāti jāpaiet greznā restorānā, tās var būt vienkārši jautras tikšanās. Ir vērts uzzināt, kas aizrauj otru un attiecīgi ieplānot vakaru. Protams, visu nevar un nevajag izplānot – atstājiet vietu spontanitātei.

CITI ŠOBRĪD LASA

6. “Kāpēc tavi draugi nevar tevi ar kādu iepazīstināt?”

Vecmāmiņa bija izbrīnīta, kāpēc cilvēki iepazīstas internetā, ja ir draugi, kas vienmēr var iepazīstināt ar jauniem cilvēkiem. Ja jums ir daudz vientuļo draugu, “piestrādāt” par savēdēju ir pilnīgi normāli!

7. “Lai arī es apprecējos 21 gada vecumā, man liekas, nevajag steigties precēties, īpašī mūsdienās, kad ir tik maz laika randiņiem”.

Laulība ir brīnišķīga un svarīga un nav vērts steigties – jūs atradīsiet to vienīgo īsto. Un, kad tas notiek – nelaidiet vaļā!
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.