#6 Biezpiens 12

Mēs paši neticam savām acīm, bet jaunākie pētījumi ir pierādījuši, ka regulāra biezpiena lietošana noved pie celulīta parādīšanās! Tas viss vienkārša ogļhidrāta laktozes dēļ. Tā kā esi uzmanīga!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Vācu ģenerālleitnants prognozē, vai un kad Krievija varētu būt gatava uzbrukt NATO valstīm
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Lasīt citas ziņas

#7 Tumšā šokolāde
Tu zini, ka piena šokolāde – tas ir fui-pē, bet tumšā ir gandrīz vai aristokrātiska, un noteikti ne jau nu kaitīgs produkts. Ha-ha. 545 kalorijas 100 gramos. Tā, starp citu, sviestā ir 600. Forši, vai ne?

#8 Kafija
Nu, ja tev pietiek gribasspēka dzert tikai melnu, bez grama cukura un piliena piena – tu esī mūsu varonis un malacis. Vidēji statistiskā kafijas porcija “sver” 400 kalorijas – kā šķīvis ar makaroniem un sieru! Sīrupiņš, cukurs, saldais krējums, un tas ir viss!

CITI ŠOBRĪD LASA

#9 Svaigi spiestas sulas
Glāze apelsīnu sulas tiek taisīta no 4 – 5 apelsīniem. Ābolu sula – no 6 āboliem. Tici man, tu negribi zināt, cik daudz tajos ir cukura.

#10 Omlete
Olas baltums ir muskuļu masas veidošanās pamats, tā tev saka tavs treneris. Viņam ir taisnība! Bet, gatavojot omleti, tu taču tur pieliec gaļiņu, sieriņu… Un sanāk tāda īsta holesterīna bumba. Trekna! Atceries – 1 ola dienā ir maksimums, bet, ja nevari dzīvot bez omletes, tad taisi to bez “papildsastāvdaļām”.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.