#11 Siers 12

Biezpiena jaunākais brālis, tikai atšķirībā no radinieka satur 40 % taukus katros 100 gramos. Bet mazkaloriju – ne mazāk pilns ar kalorijām, nelolo sevi ar ilūzijām!

Reklāma
Reklāma
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža 47
Kokteilis
FOTO, VIDEO. “Tu esi mūsu uzvara!” Dons ierindojas 16. vietā, uzvaras laurus Eirovīzijā plūc Šveices pārstāvis Nemo 107
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 71
Lasīt citas ziņas

Ja tu esi sierēdājs vārda tiešā nozīmē, bet nepārtiec no zaļas zālītes, tad centies iztikt ar 100 gramiem siera nedēļā, vai arī labāk izvēlies produktus no kazas piena.

#12 Vīns
Pat sausais. Vienā glāzē ir vairāk kā 100 kalorijas! Ar draudzeni izdzērāt uz abām vienu pudeli vīna? Katrai tika aptuveni 250 kcal. Bet, ja ar desertiņu vai sieriņu, auglīšiem… Un it kā jau neko tādu neēda, bet svari kaut kā dīvaini rāda…

CITI ŠOBRĪD LASA

#13 Suši
Japānietes un ķīnietes ir tik izsmalcinātas! Tas viss tāpēc, ka viņas ēd zivis, rīsus un salātus no ūdenszālēm. Tā rakstīts tūkstošiem rakstos par austrumu – aziātu diētām.

Aizmirsti. Mūsu suši un rollos zivs nav jēla, bet gan sālīta vai kūpināta – pirmkārt. Sālīta zivs un rīsi organismā aiztur ūdeni – pat līdz veselam litram! Un tu droši vien tos mērcē sojas mērcē. Tas ir otrkārt.

Un vēl tas, ko tu uzskati par mazkaloriju mērci vai vieglu sieru – patiesībā ir majonēze un šausmīgi trekns “Filadelfijas” siers.

#14 Žāvētie augļi
Sešas reizes sliktāki par augļiem. Tāpēc, ka pilni ar kalorijām, bet tos var ēst gluži kā saulespuķu sēklas – vienu pēc otra – un skaties, esi jau apēdusi dienas normu! Bet ir tikai pusdienlaiks…

#15 Tofu
Тofu satur tikai 60 kalorijas uz 100 gramiem, bet viņam piemīt viena slēpta īpašība: viņš uzsūc VISUS taukus, kas atrodami tevis apēstajos produktos. Un sagremots tas tiek lēni un svinīgi, lai visi tauciņi labi uzsūktos un izplatītos pa taviem gurniem. Un vēderu. Un sāniem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.