Foto-Shutterstock

5. Gaļa ir sasalusi? 0

Tā jāatkausē aukstā, nevis karstā ūdenī. Tāpat rīkojas arī ar saknēm.

Reklāma
Reklāma

6. Gaļa ir piedegusi?

Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ
Ķīna un Turcija sagādā Krievijai nepatīkamu “pārsteigumu” 34
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni
Lasīt citas ziņas

Šķidrums, kurā gaļa ir sautējusies, jālej ārā. Apdegumu nogriež un no sīpola, taukvielas, tomātu biezeņa vai pāris svaigiem tomātiem, sāls un ūdens pagatavo jaunu šķidrumu, ļauj tam labi savārīties, pievieno miltu tumi un šajā mērcē liek sagrieztu gaļu uz laiku ievilkties. Tad pasniedz galdā.

7. Sviests vairs nav tik svaigs?

Tas spaidot jāpārmazgā aukstā sālsūdenī. Ieteicams pārkausēt un izlietot cepšanai.

8. Cepumi vai torte ir pārāk brūni?

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepumu labi atdzesē un ar mazu rīvīti visapkārt norīvē brūnumu. Ar nazi kasīt nedrīkst!

9. Rauga mīkla neuzrūgst?

Mīklā iemīca vai iejauc paciņu cepampulvera un tūlīt cep.

10. Krēms nesarec?

To iepilda glāzēs un grezno ar putukrējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.