Tango cienītājs 0


Tā kā pāvests ir dzimis tango dzimtenē Argentīnā, viņš ir liels šīs visnotaļ erotiskās dejas fans. Franciska 78.dzimšanas dienā tūkstošiem cilvēku sapulcējās Romas Svētā Pētera laukumā, kur viņam par godu dziedāja apsveikuma dziesmas un dejoja tango.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 10
TV24
Diskriminācija Latvijā? Advokāts komentē plānotos ierobežojumus 3
Lasīt citas ziņas

Futbola fans
Zināms, ka pāvests ir liels futbola fans, tāpēc cilvēki, kas ar viņu tiekas, nereti kā dāvanu pasniedz futbola kreklu. Franciskam ir izveidojusies iespaidīga futbola kreklu kolekcija, par kuru viņu varētu apskaust daudzi futbola līdzjutēji. Pāvesta mīļākā futbola komanda ir Argentīnas klubs “San Lorenzo”. 

Tīņa gados spēlējis basketbolu
Pusaudža gados pāvests sava tēva ietekmē bija aizrāvies ar basketbolu. Tāpēc dāvanās viņš dažkārt saņem arī basketbola kreklus. Viņa kolekcijā rodams personalizēts ASV basketbola kluba Bostonas “Celtics” krekls.

CITI ŠOBRĪD LASA

Aizraujas ar Dž. R. R. Tolkīna grāmatām
Pāvests ir aizrautīgs angļu rakstnieka Dž. R. R.Tolkīna grāmatu lasītājs. It sevišķi tuvi Franciskam ir triloģijas “Gredzenu pavēlnieks” tēli Frodo un Bilbo, kurus viņš ir minējis kā varonīgus piemērus cīņā pret ļaunumu.

Strādājis bārā par iekšā laidēju
Pirms Francisks kļuva par jezuītu, viņš strādāja vienā no Buenosairesas bāriem par iekšā laidēju, lai nopelnītu naudu mācībām augstskolā.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.