Princis Harijs un Megana piedalās Opras Vinfrijas sarunu šovā

FOTO. 2021.gada skaļākie notikumi britu karaliskajā ģimenē: bērnu dzimšanas, bēres, neuzticība, apsūdzības 2

Britu karaliskā ģimene vienmēr ir bijusi vieni no visvairāk minētajiem “varoņiem” medijos. Bērnu dzimšana, strīdi, došanās mūžībā, šķiršanās, neuzticība un pat apsūdzība izvarošanā – kādi notikumi piemeklējuši slaveno ģimeni 2021.gadā?

Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita 6
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Lasīt citas ziņas

Prinča Harija un Meganas Mārklas skandalozā intervija ar Opru Vinfriju


Martā TV ēterā tika pārraidīta prinča Harija, Meganas Mārklas un populārās TV dīvas Opras Vinfrijas saruna. Tajā Saseksas hercogi “atmaskoja” britu karalisko ģimeni daudzos grēkos – viņi pārmeta šai ģimenei rasismu, nevēlēšanos ģimenē pieņemt Meganu, kas esot teju vai novedis amerikānieti līdz pašnāvības mēģinājumam. Tāpat princis Harijs paziņoja, ka gan viņa tēvs princis Čārlzs, gan vecākais brālis princis Viljams esot nelaimīgi šajā ģimenē un dzīvojot kā slazdā. Tāpat Saseksas hercogi teica, ka patiesībā esot salaulājušies dažas dienas pirms svinīgās ceremonijas, ko pārraidīja visā pasaulē. TV sarunā minēto karaliskā ģimene vēlāk noliedza, princis Viljams paziņoja, ka vienmēr savā ģimenē ir juties ļoti laimīgs un noraidīja jebkuras runas par iespējamo rasismu. Kad šī intervija kļuva publiski pieejama, ļoti īpaši no tās “sargāja” jau tolaik sasirgušo karalienes Elizbates vīru 99 gadus veco princi Filipu, kurš tā arī nepaspēja izlīgt ar savu mazdēlu princi Hariju.

Princis Filips devies mūžībā

CITI ŠOBRĪD LASA
Karaliskā ģimene atvadās no mīļotā prinča Filipa


Šī gada 9.aprīlī, nesagaidot savu 100.dzimšanas dienu, mūžībā devās karalienes vīrs princis Filips. Uz viņa bērēm, galu galā, ieradās arī princis Harijs, kurš laipni pārmija dažas frāzes ar savu brāli princi Viljamu, kuru pirms tam publiski bija apvainojis vairākos “nodarījumos”. Vairāki karaliskās ģimenes locekļi demonstratīvi ignorēja viņa klātesamību.

Princis Harijs un Megana Mārkla kļuvuši par meitas vecākiem

Princis Harijs un Megana Mārkla


Šī gada 4.jūnijā ASV, kur šobrīd mitinās karalienes Elizabetes II mazdēls princis Harijs ar savu sievu Meganu Mārklu un abu vecāko dēlu Ārčiju, pasaulē nāca abu otrais bērniņš – meitenīte. Viņai tika doti vārdi par godu Harija mammai princesei Diānai un pašai Lielbritānijas karalienei. Tiesa, šis vārds – Lilibeta, nav ne karalienes Elizabetes II otrais vai trešais vārds, tā drīzāk ir mīļa iesauka, kā viņu mēdza dēvēt bērnībā. Tātad, jaundzimušās meitenītes vārds ir Lilibetu Diāna Mauntbatena-Vindzora. Publiski mazā meitenīte vēl nav parādīta ne fotogrāfijās, ne video. Un savu jaunāko radinieci klātienē nav saticis vēl neviens britu karaliskās ģimenes loceklis.

Princeses Beatrise un Eižēnija kļuva par māmiņām

Kāzas nosvinējusi karalienes Elizabetes II mazmeita, princese Beatrise un itāļu aristokrāts Eduardo


Prinča Endrjū un Sāras Fergisones meitas princeses Beatrise un Eižēnija ir māsas. Viņām ir neliela vecuma starpība – divi gadi, un kopš bērnības viņas ir ļoti tuvas. Abas šajā gadā kļuva par māmiņām. Februārī princese Eižēnija un viņas vīrs Džeks Brūksbenks kļuva par vecākiem dēliņam, kam deva vārdu Augusts Filips. Bet septembrī par vecākiem kļuva princese Beatrise un viņas vīrs, itāļu aristokrāts un uzņēmējs Eduardo Mapelli-Mocci. Beatrise laida pasaulē meitenīti, kurai deva vārdu Sjenna Elizabete.

Reklāma
Reklāma

Skandāls ar princeses Eižēnijas vīru


Tikai sešus mēnešus pēc tam, kad briti apsveica princesi Eižēniju un viņas vīru Džeku Brūksbenku ar dēla piedzimšanu, vīrietis iekļuva nepatīkamā skandālā. Paparaci viņu pieķēra atpūšoties uz jahtas Itālijā kopā ar puskailām jaunām sievietēm. Vēlāk tika noskaidrots, ka visas sievietes ir modeles. Princese Eižēnija kopā ar jaundzimušo dēlu bija mājās, Lielbritānijā. Bet viņas vīrs it kā bija devies darba darīšanās uz Itāliju. Karaliskā ģimene šo incidentu oficiāli nav komentējusi līdz pat šim mirklim.

Princi Endrjū apsūdzēts izvarošanā

Lielbritānijas princis Endrjū


Šis skandāls aizsākās jau agrāk, tomēr tieši 2021.gadā princim Endrjū, karalienes Elizabetes II dēlam, tika izvirzīta oficiāla apsūdzība – amerikāniete Virdžīnija Džufre izvirzīja princim apsūdzību par seksuālām attiecībām pret viņas gribu. Šis skandāls ir saistīts ar prinča Endrjū jaunības dienu draugu, amerikāni Džefriju Epšteinu, kurš vēlāk tika apsūdzēts pedofilijā un cietumā viņš izdarīja pašnāvību. Princis Endrjū visas apsūdzības noliedz, kaut arī nenoliedz, ka, iespējams, dažās ballītēs patiešām ir savulaik saticis tolaik nepilngadīgo Virdžīniju. Taču visu pārējo karalienes dēls noliedzis.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.