Foto – Fotolia

Amsterdama pārsteigs avokado cienītājus! + Īpaša kokteiļa recepte 0

Tie, kuri iedomājas, ka avokado ēdienu mode pasaulē sasniedza augstāko punktu jau 2016. gadā, maldās: Amsterdamā februārī durvis vērs jauns restorāns, kas veltīts tikai un vienīgi receptēm ar vērtīgā, zaļā augļa piedalīšanos.

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Kokteilis
ZEMAPZIŅAS TESTS. Izvēlies vienu kārti un saņem vēstījumu, kas tev jāapdomā jau šajā mirklī
Lasīt citas ziņas

Kā vēsta resurss stylist.co.uk, “The Avocado Show” ir Eiropā pirmais avokado bārs, kurā pasniedz avokado uzkodas, sākot ar brokastīm un beidzot ar vēlām vakariņām.

Jaunās idejas autori ir draugi Džeimijs van Heije, Žiljēns Zāls un Rons Simpsons – viņi uzskata, ka nav nekādu problēmu izveidot nosaukumam atbilstošu ēdienkarti.

CITI ŠOBRĪD LASA
Foto – Shutterstock

“Iespējas ir bezgalīgas,” viņus citē dāņu laikraksts “Algemeen Dagblad”. Vienīgais noteikums – lai visos ēdienos “tai vai citā veidā” būtu “sastopams” avokado.

Realitātē tas nozīmēs patiešām daudzveidīgu ēdienkarti, sākot ar avokado burgeru maizītēm līdz avokado šokolādes smūtijiem (recepte – zemāk!).

Tāpēc, ja esi Amsterdamā, kad jaunais bārs jau atklāts, noteikti izbaudi tā šefpavāru fantāzijas lidojumu, iesaka dzīvesstila pārzinātāji.

Avokado un šokolādes smūtijs

Sastāvdaļas
1 mazs, gatavs, saldēts, sasmalcināts banāns
3 ēdamkarotes kakao pulvera
2 ēdamkarotes kokosriekstu eļļas
1 gatavs avokado
1 tējkarotes vaniļas ekstrakta
1-2 ēdamkarotes medus, vislabāk bioloģiskā – pēc garšas
Šķipsniņa sāls

Pagatavošana

Sablendē visas sastāvdaļas kopā ar 750 ml auksta ūdens līdz vienmērīgai konsistencei.

Ja nepieciešams, ūdens daudzumu var palielināt.

Pasniedz nelielās glāzītēs.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.