Apbrīnojama enerģija cienījamā vecumā! Visu mūžu nostrādājusi par feldšeri jeb ārsta palīdzi, Emma arī tagad rosās augām dienām: gatavo galertu, pastēti un ruleti un arī tirgo produkciju.
Apbrīnojama enerģija cienījamā vecumā! Visu mūžu nostrādājusi par feldšeri jeb ārsta palīdzi, Emma arī tagad rosās augām dienām: gatavo galertu, pastēti un ruleti un arī tirgo produkciju.
Foto – Anda Krauze

Īpaša gaļas rulete 2

Lai būtu plašāks sortiments, aptuveni pirms pusgada viņi pircējiem sāka piedāvāt ruleti, bet jau iepriekš blakus kūpinājumiem uz tirgus letes lika arī galertu, pastēti, aknu desu un viltoto zaķi. – Mamma tā izdomāja, un pati arī gatavo šos produktus, – stāsta Rauls.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 9
TESTS. Atbildi uz 8 jautājumiem un noskaidro, vai latviešu kino klasikā orientējies kā zivs ūdenī!
Viedoklis
Armands Puče: Krievs pāri visam! Tā ir sabiedriskā medija šovinistu maskētā rūpe par tā saukto vārda brīvību
Lasīt citas ziņas

Kaut gan konkurenti ir modri, viņi tomēr atklāj gaļas ruletes recepti. Vispirms aptuveni 20 minūtes cep sāļo biskvītu no siera, olām un majonēzes (turas kopā bez miltiem!). Tad uz šīm plātnēm liek cūkgaļas kotlešu masu un izveido ruleti. To ietin folijā un 20 minūtes cep cepeškrāsnī +220 °C.

Emma, tirgus dienās parunājoties ar pircējiem, pārliecinājusies, ka pieprasīts ir galerts, kurā gaļa ir nevis sagriezta gabalos, bet smalki saplucināta.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pirms pāris gadiem visvairāk pirkuši desas, tagad lielāka piekrišana ir kūpinātajām vistām un sardelēm. – Pēdējā laikā ir pieaugusi konkurence, uz Ventspili ar kūpinājumiem brauc mājražotāji no Kuldīgas, Saldus un citām vietām. Tas mums liek sasparoties, meklēt jaunus noieta tirgus un izdomāt, ko vēl piedāvāt pircējam, – atzīst Rauls.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.