Timura Subhankulova foto

Ar Mocarellas sieru un zaļumiem pildīta vistas kabatiņa
 0

Sastāvdaļas. Vistas fileja, Mocarellas siers, svaigi tomāti, baziliks, kinza. Marinādei: suši etiķis, sojas mērce, ķiploki, garšviela “Citronpipari”.

Reklāma
Reklāma
“Es biju piesprādzējusies, bet citas meitenes krita uz priekšu.” Ceļā uz basketbola treniņnometni, avarējis autobuss, kurā atradās vairāk nekā 40 bērni 19
“Nezinu, vai šo meiteņu vecāki vispār zina par šādām aktivitātēm…” Sieviete brīdina par bīstamu tendenci, kas strauji izplatījusies bērnu vidū
Kokteilis
Konflikti, nepatīkami pārsteigumi un negaidītas vilšanās: šīm 4 zodiaka zīmēm šodien jābūt īpaši piesardzīgām
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot? Ņem veselu vistas fileju, vienā malā iegriež, veidojot kabatiņu. Tajā pilda Mocarellas siera un tomātu gabaliņus, sakapātu kinzu un baziliku. Lai kabatiņa neveras vaļā, to sasprauž ar kociņu vai sasien ar diegu. Pannā no abām pusēm apcep gaiši brūnu, pēc tam 7 min cep cepeškrāsnī 180 grādos. Pārgriež uz pusēm. Liek uz šķīvja kopā ar rīsiem, vārītiem kartupeļiem vai grilētiem dārzeņiem un svaigu dārzeņu salātiem.

Gatavoja ātrās apkalpošanas restorāna “Tik – tak” Rīgā šefpavāre Vera Jansone

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.