Aromātiskas un gardas kabaču pankūkas ar sieru 2

Sastāvdaļas – vidējs kabacis, 50 g cieta siera, ola, ēdamkarote miltu, ķiploka daiviņa, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Kādā mēnesī dzimusi tava mīļotā sieviete – tāda arī būs kopdzīve ar viņu!
Atkal kādam kas nepatīk? Mūsu pludmales volejbolistes tikušas pie zelta, bet kādam ir iebildumi pret viņu apģērbu…
Pēc sadursmes bērns vēl bija dzīvs, taču garām braucoša automašīna viņu nāvējoši notrieca – Latgalē notikusi smaga avārija
Lasīt citas ziņas

Jauno kabaci rūpīgi nomazgā un sarīvē uz rupjas rīves ar visu mizu.

Pievieno olu.

Sieru sarīvē uz smalkas rīves un pievieno sarīvētajam kabacim. Pievieno sasmalcinātu ķiploka daiviņu, miltus un visu rūpīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sāli un piparus pievieno pēc garšas pašās beigās.

Pannā uzkarsē augu eļļu un ar karoti liek sagatavoto mīklu. Cep zeltaini brūnas no abām pusēm.

Pankūkas ēd karstas ar krējumu.

Uz katras pankūkas var uzlikt tējkaroti krējuma vai majonēzes un pa virsu tomāta ripiņu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.