Aromātiskas un gardas kabaču pankūkas ar sieru 2

Sastāvdaļas – vidējs kabacis, 50 g cieta siera, ola, ēdamkarote miltu, ķiploka daiviņa, sāls, pipari.

Pagatavošana.

Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
“Viņa bija tik pārgurusi, ka, iespējams…” Savu versiju par traģēdiju Daugavā izteikusi Ilonas kolēģe Marina 1
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
Lasīt citas ziņas

Jauno kabaci rūpīgi nomazgā un sarīvē uz rupjas rīves ar visu mizu.

Pievieno olu.

Sieru sarīvē uz smalkas rīves un pievieno sarīvētajam kabacim. Pievieno sasmalcinātu ķiploka daiviņu, miltus un visu rūpīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sāli un piparus pievieno pēc garšas pašās beigās.

Pannā uzkarsē augu eļļu un ar karoti liek sagatavoto mīklu. Cep zeltaini brūnas no abām pusēm.

Pankūkas ēd karstas ar krējumu.

Uz katras pankūkas var uzlikt tējkaroti krējuma vai majonēzes un pa virsu tomāta ripiņu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.