Svaigs gaiss 0

Uzturēšanās slēgtās telpās iet roku rokā ar nogurumu. Maini savus ieradumus un pēc iespējas biežāk dodies ārā, elpo svaigu gaisu un sildies pirmajos pavasara saules staros!

Reklāma
Reklāma

Laiks sev

Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Ukrainas izlūkdienesta pārstāvis: Krievijas varētu ieņemt Baltijas valstis septiņu dienu laikā
Lasīt citas ziņas

Tā var būt ilgāka duša no rīta vai atslābinoša vanna vakarā. Grāmatas palasīšana vismaz 20 minūšu garumā, pēc darba dienas atgriežoties mājās, vai nodarbošanās ar sev tīkamu vaļasprieku. Sievietes, kuras gandrīz vienmēr izstaro enerģiju un vitalitāti, zina, cik nozīmīgs ir laiks, ko ikdienā veltām sev. Un kad tu pēdējo reizi baudīji pati savu kompāniju, to nepapildinot vīram, bērniem, kolēģiem, draugiem un paziņām?

Atceries par veselīgu uzturu

Ēdiens ir mūsu organisma degviela. Rūpējies par sabalansētu un veselīgu uzturu, tā nodrošinot sevi arī ar labu pašsajūtu, vajadzīgajām koncentrēšanās spējām un, protams, dzīvesprieku! Tāpat neaizmirsti par pietiekama šķidruma daudzuma uzņemšanu ikdienā. Dzer ūdeni, nevis vien kafiju vai tēju, savukārt no saldinātajiem dzērieniem atsakies vispār!

Paņem pauzi

CITI ŠOBRĪD LASA

Mūsu ikdiena rit nemitīgā tehnoloģiju un elektrisko iekārtu ielenkumā. Laiku pa laikam ir vērts paņemt pauzi gan no datora, gan viedtālruņa, kā arī planšetes lietošanas. Tāpat izslēdz televizoru un ļauj sev vienkārši izbaudīt klusumu!

Mazliet viltības

Aizsnaudies pie darba galda pusdienu pārtraukumā? Nevienam par to nav jāzina!

Raksta tapšanā izmantota informācija no Purewow.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.