Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls.
Foto – Shutterstock

Lombardā iegādātas dārglietas 1

Šeit uzreiz jāmin, ka no labas dzīves cilvēki rotaslietas uz lombardu nenes. Parasti tas saistīts ar kādu kriminālu vai traģisku notikumu. Attiecīgi rotaslietām, kas nonākušas lombardā, var piemist negatīvā enerģētika tāpat kā viņu īpašniekiem. Pret lietām, kas iegādātas šādās iestādēs, vajag attiekties ar piesardzību. Kas zina, iespējams, kāds jauks kulons var novest jūs pie tāda paša finanšu kraha, kā savu iepriekšējo īpašnieku.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 8
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Lasīt citas ziņas

Dārglietas, kuras dāvinājuši slikti cilvēki
Vērtīgas rotaslietas nereti salīdzina ar ēdienu. Piemēram, ja maltīte tiek gatavota sliktā garastāvoklī, tā var izraisīt gremošanas sistēmas traucējumus – sliktu dūšu, vemšanu un caureju. Savukārt rotaslietas, kuras uzdāvinājuši slikti cilvēki, arī var atnest neveiksmi, jo dāvinātāji kopā ar velti nodod adresātam negatīvu vēstījumu.

Protams, daudzi var nepiekrist tik drosmīgam apgalvojumam. Taču spriediet paši – piemēram, no sievietēm var dzirdēt, ka auskari, kurus uzdāvinājusi nelabvēlīgi noskaņotā vīramāte, it kā piesaista asaras, bēdas un visas iespējamās ķibeles. Vai vēl viens spilgts piemērs: gredzens, ko dāvinājuši skaudīgie kolēģi, piepeši sāk piesaistīt sava īpašnieka dzīvē dažādas slimības un nepatikšanas. Speciālisti ir pārliecināti, ka dāvanas, kas pasniegtas ne no tīras sirds un ar negatīvām domām, var kardināli mainīt to saņēmēju dzīvi. Taču diemžēl ne uz labo pusi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.