Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls.
Foto – Shutterstock

Rotaslietas ar mākslīgajiem akmeņiem 1

Uzreiz jāsaka, ka mākslīgajiem akmeņiem, kuri ir diezgan lēti un grezno milzīgu skaitu juvelierizstrādājumu, nav nekā kopēja ar dabīgajiem akmeņiem. Tomēr daudzi nevar saprast, kāpēc skaistie mākslīgie akmeņi atnes skumjas un bēdas. Atbilde ir vienkārša. Lieta tāda, ka dabiskie akmeņi ilgstošu laika periodu atradušies zemē, piepildoties ar tās jaudīgo dabas enerģiju. Tāpēc tiem ir iespēja ar šo enerģiju padalīties ar saviem īpašniekiem.

Reklāma
Reklāma
VIDEO. Ovācijas un neviltota sajūsma! Dons iekļūst Eirovīzijas finālā 7
Krievijas drošības iestādēm “mati stāvus”. No kara atgriežas atbrīvotie cietumnieki – tos nevar savaldīt
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 68
Lasīt citas ziņas

Bet kas attiecas uz mākslīgajiem akmeņiem, tad tiem nav ar ko dalīties. Gluži otrādi – tie sāk atņemt dzīves enerģiju savam īpašniekam. Speciālisti neiesaka ilgstoši nēsāt rotaslietas ar mākslīgi izaudzētiem akmeņiem. Un vēl jo vairāk – padarīt tos par talismaniem vai amuletiem.

Ģimenes dārglietas
Jau daudzus gadsimtus pastāv tradīcija nodot dārglietas no paaudzes paaudzē. Un tas nav vienkārši tāpat! Jo minētās lietas, īpaši tās, kurās iestrādāti dabīgie akmeņi, spēj glabāt un nodot enerģētiku daudzu simtu gadu garumā. Parasti ģimenes dārglietas nes veiksmi un ir sava veida ģimenes talismans. Tāpēc cilvēki cenšas par tām nevienam nestāstīt un slēpj no svešām acīm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tomēr vairāki cilvēki kaut kādu iemeslu dēļ pārdod savas ģimenes vērtslietas. To darīt kategoriski nedrīkst! Tiek uzskatīts, ka tādējādi cilvēks atdod savu veiksmi, panākumus un veselību. Bet vēl runā, ka ģimenes dārglietas cilvēkam, kas tās pārdevis, nodara nelabojamu kaitējumu un var uzlikt nolādējumu visai viņa nākamajai paaudzei.

Avots: “tayni-mirozdaniya.ru”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.