Foto – Fotolia

Karmiskas attiecības ar precētu vīrieti kā sods 0

Mēdz būt arī tā, ka postošās attiecības, kurās sieviete ir mīļākās statusā, jau pašas par sevi ir sods par agrākajiem karmiskajiem grēkiem. Sieviete var atdot parādu, piemēram, par to, ka iepriekšējā dzīvē nelāgi izrīkojusies ar vīru krāpnieku vai viņa mīļāko.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 86
Lasīt citas ziņas

Tādā situācijā, protams, papildu soda par šādām attiecībām nebūs. Taču sievieti piemeklēs ne mazums ciešanu, pārdzīvojumu un dvēseles sāpju, un šo krustu vajag nest ar cieņu, ja tu patiešām mīli konkrēto cilvēku.

Protams, ārlaulības bērnu dzemdēt nav ieteicams, un diez vai tas izdosies, jo sodu var papildināt reproduktīvās sistēmas vai arī mazuļa veselības problēmas. Nepiesaisti sev partneri ar bērnu, jo tev jau tāpat ir slikti esošo apstākļu dēļ, bet, ja cietīs tava atvase, kļūs vēl sliktāk. Ja tev ir šādas attiecības ar precētu vīrieti, karma var pāriet uz nākamo paaudzi, jo tu neatdosi parādu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Parasti šāda karmiskā situācija atrisinās pati no sevis, kad cilvēks pienācīgā veidā un nepieciešamajā apmērā ir atstrādājis parādu, izrādījis pazemību un padevību liktenim. Tu vari saraut šīs attiecības, taču nav izslēgts, ka tava dzīve sāks attīstīties pa spirāli, un tu atkal nonāksi pie tādām pat nelikumīgām attiecībām, bet jau ar citu partneri.

Ja tā ir noticis, tas nozīmē, ka tu neesi spējusi pareizi pārtraukt iepriekšējās attiecības, un tagad ir jāmeklē cits problēmas risinājums.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.