Foto – Fotolia

Attiecības ar precētu vīrieti: karma kā pārbaudījums 0

Dažkārt šādas attiecības ir dzīves pārbaudījums, kas veicina abu partneru garīgo izaugsmi. Kā likums, cilvēka uzdevums šādā situācijā ir rast sevī vīrišķību un izbeigt abpusējās ciešanas, būt godīgam pret sevi un izdarīt pareizos secinājumus. Šādā situācijā karmas likuma sods tevi piemeklēs, ja gribēsi blēdīties un tomēr palikt kopā ar šo partneri, nemainot sevi. Laimes noteikti nebūs.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
TV24
Banka darba samaksu pārskaita tiesu izpildītājam, neskatoties, ka parādnieka apgādībā ir trīs nepilngadīgi bērni. Advokāts skaidro, vai tā var
TESTS: atbildi uz 10 vienkāršiem jautājumiem un mēs pateiksim, cik izglītots tu esi!
Lasīt citas ziņas

Te nepieciešami tādi radikāli pasākumi kā attiecību izbeigšana, jo to radītās bezgalīgās negatīvās emocijas tikai palielinās jaunu negatīvo karmu, kas pāries uz tavu nākamo dzīvi. Bet apzināta problēmas pārvarēšana – tieši otrādi – pastiprina labo karmu un aizsargā tavus topošos bērnus, nostiprinot dzimtas enerģiju.

Dažreiz mēdz būt arī tā, ka laulāto draugu liktenis dod sievišķā karmiskā uzdevuma īstenošanai. Nav svarīgs viņa statuss, šis cilvēks ir nepieciešams tikai uz īsu laiku, lai sieviete spētu mainīties un izaugt kā personība. Šādā situācijā sieviete, piemēram, var palikt stāvoklī un palikt viena.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja tava bērna tēvs ir precēts vīrietis, karma no tā nekļūs sliktāka, ja tu neizjauksi svešu ģimeni. Tas arī nenozīmē, ka tu tādā veidā tiec sodīta par grēkiem iepriekšējās dzīvēs. Vienkārši liktenis bija iecerējis, ka savu sūtību sieviete īstenos ar šā vīrieša palīdzību, kuram pēc tam vairs nav nozīmes viņas dzīvē. Šajos apstākļos sieviete parasti nepārdzīvo, ka viss ir tā beidzies, viņa apzinās, ka tas ir uz labu, jo ir kļuvusi gudrāka.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.