Auzu pārslu cepumi ar valriekstiem. Žanra klasika ar īpašu niansi! 0

Sagatavošana: 45 min.
Termiskā apstrāde: 20 min.
15 gab.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

1. Valriekstus sasmalcina. Auzu pārslas blenderī samaļ miltos. Pārber bļodā, pievieno izsijātus miltus, vaniļas cukuru un riekstus. Samaisa.

2. Ar mikseri saputo sasildītu sviestu kopā ar cukuru, kamēr izveidojas balta, viendabīga masa. Turpinot kult, uzmanīgi pievieno olas. Liek klāt miltu un riekstu maisījumu, izveido mīklu.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Mīklu liek uz miltiem pārkaisītas darba virsmas un izrullē 1 cm biezā slānī. Ar formiņu palīdzību izspiež figūriņas. Tās izliek uz pannas, kas pārklāta ar pergamentu (to iepriekš ieziež ar sviestu). Cep cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 180 grādiem, aptuveni 20 minūtes.

4. Karstos cepumus dekorē ar cukura glazūru, pūdercukuru vai kausētu šokolādi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.