Tematiskā avīze “Piens un tā produkti”
Biezpiena kūka ar plūmēm un apelsīniem. Kārumnieka sapnis! 1
Pagatavošana
Biezpienu saberž.
Sviestu ar cukuru un olu dzeltenumiem sakuļ, pievieno miltus, mannu, sīki sagrieztas plūmes, apelsīna gabaliņus, vaniļas cukuru, biezpienu un saputotu olu baltumu.
Kuri konservētie pārtikas produkti ir labi zarnu veselībai: speciālisti nosauc 6 labākos
Šajos 5 mēnešos dzimušie ir nepiemēroti parastam darbam no pulksten 8.30 – 17.00
Traģisks notikums bērnu slimnīcā Rīgā – iespējams, mediķu kļūdas dēļ miris bērns
Rūpīgi samaisa, cepamformā ieklāj pergamentu, ieliek sagatavoto masu un cep vidēji karstā cepeškrāsnī 35–40 minūtes.
Gatavu nedaudz atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru, dekorē.



