Tematiskā avīze “Piens un tā produkti”
Biezpiena kūka ar plūmēm un apelsīniem. Kārumnieka sapnis! 1
Pagatavošana
Biezpienu saberž.
Sviestu ar cukuru un olu dzeltenumiem sakuļ, pievieno miltus, mannu, sīki sagrieztas plūmes, apelsīna gabaliņus, vaniļas cukuru, biezpienu un saputotu olu baltumu.
Tā tik ir satikšanās! Guntara Rača neatzītie bērni Ziemassvētkos piedzīvojuši negaidītu brīnumu
Stiprais vējš neatkāpjas: glābēji saņēmuši desmitiem izsaukumu par vētras radītajiem postījumiem
33
Pārsteigti pat paši zinātnieki: tava dibena forma atklāj, vai tev draud kāda nopietna slimība
Rūpīgi samaisa, cepamformā ieklāj pergamentu, ieliek sagatavoto masu un cep vidēji karstā cepeškrāsnī 35–40 minūtes.
Gatavu nedaudz atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru, dekorē.



