
Tematiskā avīze “Piens un tā produkti”
Biezpiena kūka ar plūmēm un apelsīniem. Kārumnieka sapnis! 1
Pagatavošana
Biezpienu saberž.
Sviestu ar cukuru un olu dzeltenumiem sakuļ, pievieno miltus, mannu, sīki sagrieztas plūmes, apelsīna gabaliņus, vaniļas cukuru, biezpienu un saputotu olu baltumu.
Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Rūpīgi samaisa, cepamformā ieklāj pergamentu, ieliek sagatavoto masu un cep vidēji karstā cepeškrāsnī 35–40 minūtes.
Gatavu nedaudz atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru, dekorē.