Foto – Tematiskā avīze “Piens un tā produkti”

Jogurta un biezpiena torte. Bez cepšanas! 4

Cepumus sadrupina, sajauc ar sviestu, apgrauzdētiem riekstiem un mandelēm.

“Savienojums patiesi ir pārrauts!” “The Atlantic” atklāj Eiropas reakciju uz ASV negaidīto lēmumu
Kokteilis
Šos ēdienus nevajadzētu likt uz Vecgada svinību galda – Ugunīgais Zirgs būs nikns
“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Lasīt citas ziņas

Masu iepilda veidnē un uz pusstundu ieliek ledusskapī.

No citrona izspiež sulu, pielej ūdeni, lai kopējais šķidruma daudzums būtu 170 ml.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šķidrumā uzbriedina želatīnu (trauku liek ūdens peldē, želatīnu maisot izšķīdina, noņem no uguns un atdzesē).

Biezpienu izberž caur sietu, saputo ar jogurtu un medu. Šo masu pakāpeniski pievieno citronsulas un želatīna maisījumam.

Pēc tam saputo olu baltumus un iecilā biezpiena un jogurta masā.

Kad tā sāk recēt, ar to bagātīgi pārklāj kūkas pamatni.

Kūku uz pusstundu ieliek ledusskapī, lai sastingst. Pēc tam izņem no veidnes, dekorē ar augļiem un ogām.

No tematiskās avīzes “Piens un tā produkti”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.