Raibās dārzeņu šniceles ar zaļumu biezpienu 0

Gatavošanas laiks:
apm. 20 minūtes
(jāparedz laiks cepšanai)

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Katrā porcijā apm. 590 kcal/2470 kJ
21 g olbaltumvielu, 22 g tauku, 77 g ogļhidrātu

Pagatavošana

1. Ziedkāpostu sadala rozetītēs, ķirbi nomizo un sagriež 1 cm biezās šķēlēs. Verdošā sālsūdenī blanšē aptuveni minūti. Izņem, noliek notecēt, pārkaisa ar sāli un pipariem. Apslaka ar citronu sulu.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Olas sakuļ. Atsevišķos trauciņos ieber miltus un rīvmaizi. Dārzeņus apviļā miltos, olās un rīvmaizē, cep eļļā. Pasniedz ar zaļumu biezpienu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.