Raibās dārzeņu šniceles ar zaļumu biezpienu 0

Gatavošanas laiks:
apm. 20 minūtes
(jāparedz laiks cepšanai)

Reklāma
Reklāma
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
Sapnis, ne dzīve! Eksprezidenta Vējoņa pensija liek izbrīnā ieplest acis
VIDEO. Nekādas līdzjūtības! “Ryanair” pasažiere nokrīt ceļos un raud, jo viņai liegta iekāpšana lidmašīnā 12
Lasīt citas ziņas

Katrā porcijā apm. 590 kcal/2470 kJ
21 g olbaltumvielu, 22 g tauku, 77 g ogļhidrātu

Pagatavošana

1. Ziedkāpostu sadala rozetītēs, ķirbi nomizo un sagriež 1 cm biezās šķēlēs. Verdošā sālsūdenī blanšē aptuveni minūti. Izņem, noliek notecēt, pārkaisa ar sāli un pipariem. Apslaka ar citronu sulu.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Olas sakuļ. Atsevišķos trauciņos ieber miltus un rīvmaizi. Dārzeņus apviļā miltos, olās un rīvmaizē, cep eļļā. Pasniedz ar zaļumu biezpienu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.