Raibās dārzeņu šniceles ar zaļumu biezpienu 0

Gatavošanas laiks:
apm. 20 minūtes
(jāparedz laiks cepšanai)

Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievu mērs ir pilns: tiešraides laikā viņi turpina uzbrukt Putinam, “apmētājot” viņu ar vēl neērtākiem jautājumiem
Lasīt citas ziņas

Katrā porcijā apm. 590 kcal/2470 kJ
21 g olbaltumvielu, 22 g tauku, 77 g ogļhidrātu

Pagatavošana

1. Ziedkāpostu sadala rozetītēs, ķirbi nomizo un sagriež 1 cm biezās šķēlēs. Verdošā sālsūdenī blanšē aptuveni minūti. Izņem, noliek notecēt, pārkaisa ar sāli un pipariem. Apslaka ar citronu sulu.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Olas sakuļ. Atsevišķos trauciņos ieber miltus un rīvmaizi. Dārzeņus apviļā miltos, olās un rīvmaizē, cep eļļā. Pasniedz ar zaļumu biezpienu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.