Foto-Baiba Buceniece

Jēra gaļas sadžs 2

Kā gatavot?

Gabaliņos sagrieztu jēra gaļu sakarsētā pannā ar vāku uz mazas uguns sautē 5 – 10 min. Šķidrumu nolej, liek katliņā. Pievieno sagrieztus sīpolus, sēnes un sviestu. Pārkaisa ar sarkanajiem pipariem, sāli, bārbeļu ogām, pievieno rozmarīnu. Trauku noslēdz ar vāku un, ik pa brīdim apmaisot, uz spēcīgas uguns karsē 15 min. Pannā apcep baklažānu un kartupeļus šķēles, tomātus un čili piparus. Lēzenā māla šķīvī liek cepto jēra gaļu, sēnes un čili, pāri glīti kārto tomātu, baklažānu un kartupeļu šķēles. Pasniedz ar lavašu. Gatavošanas laiks 20 – 25 min.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “Azerbaidžāna” pārvaldnieks un šefpavārs Huseinsade Elšads

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.