Foto-Baiba Buceniece

Jēra gaļas sadžs 2

Kā gatavot?

Gabaliņos sagrieztu jēra gaļu sakarsētā pannā ar vāku uz mazas uguns sautē 5 – 10 min. Šķidrumu nolej, liek katliņā. Pievieno sagrieztus sīpolus, sēnes un sviestu. Pārkaisa ar sarkanajiem pipariem, sāli, bārbeļu ogām, pievieno rozmarīnu. Trauku noslēdz ar vāku un, ik pa brīdim apmaisot, uz spēcīgas uguns karsē 15 min. Pannā apcep baklažānu un kartupeļus šķēles, tomātus un čili piparus. Lēzenā māla šķīvī liek cepto jēra gaļu, sēnes un čili, pāri glīti kārto tomātu, baklažānu un kartupeļu šķēles. Pasniedz ar lavašu. Gatavošanas laiks 20 – 25 min.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “Azerbaidžāna” pārvaldnieks un šefpavārs Huseinsade Elšads

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.