Foto- Bonappetit,.lv

Pildītas kartupeļu pankūkas 0

Sastāvdaļas

4-5 palieli kartupeļi
4 šķēlītes šķiņķa “Melnais Barons”
1 ola
2 ķiploka daiviņas
2 ēd.k. milti
sāls, pipari

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Eiropa šokā: Lielbritānijā populārākais jaundzimušo vārds nāk no musulmaņiem
Kokteilis
Kas sēdētu 7 Latvijas novadu mēra krēslos, ja izvēle būtu mākslīgā intelekta ziņā? 10
Nepieļauj šo kļūdu! 9 pārtikas produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst likt saldētavā
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus nomizot un sarīvēt uz dārzeņu rīves. Pievienot sasmalcinātus ķiplokus, olu, miltus, sāli un samaisīt.

Pannā uzkarsēt eļļu un apm. 2 minūtes apcept četras kartupeļu pankūkas (mazliet lielākas par gaļas škēlītēm). Uz divām pankūkām uzlikt pa sagrieztam uz pusēm gaļas gabalam. Apgriežot riņķī pārējās divas pankūkas apsegt gaļas šķēlītes – sanāk pildītas pankūkas. Ar lāpstiņu saspiest. Cept, ik pa brīdim apgriežot, kamēr pankūkas ir gatavas. Tieši tāpat izcept pārējās pankūkas.

Pasniedz ar krējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.