Foto- Bonappetit,.lv

Pildītas kartupeļu pankūkas 0

Sastāvdaļas

4-5 palieli kartupeļi
4 šķēlītes šķiņķa “Melnais Barons”
1 ola
2 ķiploka daiviņas
2 ēd.k. milti
sāls, pipari

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Baisi izkāmējusi, pārgurusi, nošņurkusi nelaimes čupiņa!” mammas dalās pieredzē, kādā stāvoklī bērni atbraukuši no Dziesmu svētkiem 163
Izplatīts dzeltenais brīdinājums! Straujiem soļiem tuvojas draudīgi laikapstākļi 3
Kokteilis
Šonedēļ Visums sagatavojis nopietnu “eksāmenu” šīm 3 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus nomizot un sarīvēt uz dārzeņu rīves. Pievienot sasmalcinātus ķiplokus, olu, miltus, sāli un samaisīt.

Pannā uzkarsēt eļļu un apm. 2 minūtes apcept četras kartupeļu pankūkas (mazliet lielākas par gaļas škēlītēm). Uz divām pankūkām uzlikt pa sagrieztam uz pusēm gaļas gabalam. Apgriežot riņķī pārējās divas pankūkas apsegt gaļas šķēlītes – sanāk pildītas pankūkas. Ar lāpstiņu saspiest. Cept, ik pa brīdim apgriežot, kamēr pankūkas ir gatavas. Tieši tāpat izcept pārējās pankūkas.

Pasniedz ar krējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.