Foto – Bonappetit.lv

Ceptas sēnes ar baklažāniem, šķiņķi un krējumu 0

Pagatavošana

Sēnes notīrīt un sagriezt smalkāk. Baklažāniem nogriezt mizu un sagriezt mazos kubiņos. Gaļu sagriezt tāpat kā baklažānus. Sīpolu un ķiplokus sasmalcināt. Dilles smalki sakapāt.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ir trīs cilvēku grupas, kurām nevajadzētu uzturā lietot mellenes: eksperti brīdina par iespējamām veselības problēmām
Kļuvis zināms, kā Kremlis reaģēja uz Trampa draudiem bombardēt Maskavu – vai mūs sagaida kas šausminošs? 25
Siliņa gatava lauzt izdienas pensiju veco kārtību: “Nevaram atļauties, ka prokurors 50 gados pamet darbu”
Lasīt citas ziņas

Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept sēnes līdz viss šķidrums iztvaikojis. Sēnes pārlikt bļodiņā.

Tajā pašā katlā uzkarsēt vēl mazliet eļļas un apcept gaļu un sīpolus līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi. Pievienot baklažānus un ķiplokus, apsegt ar vāku un cept apm. 10 min. Pievienot sēnes, mazliet ūdens un sautēt zem vāka vēl minūtes 10. Pašās beigās pievienot krējumu, Balzamiko etiķi, dilles, apmaisīt un uguni izslēgt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Siltas sēnes var pasniegt ar vārītiem kartupeļiem kā mērci, aukstas kā uzkodu ar svaigi maizi.

Recepti piedāvā “Kurzemes Gaļsaimnieks” un 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.