Brokoļu un saldā krējuma biezzupa ar Parmezāna sieru 1

Kā gatavot?

Brokoļus aptuveni 10 min vāra ūdenī, pievieno veselas ķiploka daiviņas, sāli, piparus. Pielej saldo krējumu (uz vienu porciju – 30 g). Vāra vēl 10 – 15 min, sablenderē, lej šķīvī. Uz sausas pannas uzber rīvētu Parmezāna sieru, karsē, līdz izkūst. Siltu satin tūtiņās. Pāris bekona šķēles sacep kraukšķīgas, patur uz papīra dvieļa. Pirms pasniegšanas zupā liek siera tūtiņas un bekona šķēlītes. Dekorē ar baziliku.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 10
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Ko Ķīna dara ar zinātnieku, kurš patvaļīgi pasaulei atklāja Covid-19 izplatību? 60
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Ogres kafejnīcas “Ilze” pavāre Tatjana Kopiļčuka-Stefanoviča.

 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.