Jūras asaru frikadeles majonēzes mērcē
 0

Kā gatavot?

Asarus notīra, noņem ādu un izvāra. Vienreiz samaļ gaļas maļamajā mašīnā. Masai pievieno Vegetu, ķiploku, sāli, garšvielu zivīm. Saveļ frikadeles un liek vārīties ūdenī, kam pievienotas lauru lapas, melnie un smaržīgie pipari. Samaisa visas mērces sastāvdaļas, pievieno nedaudz ūdens, jo majonēzei ir diezgan blīva konsistence. Zivju frikadeles liek traukā un pārlej mērci.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
pateikt, ka sievietei ir pāri 40? Šīs 10 lietas tevi nodod
Nirēji no ūdenstilpnes Latvijā izcēluši zemūdeni: tā atradās četru metru dziļumā
Kokteilis
Keitas Midltones izskats raisa bažas par viņas veselību: anonīmi avoti atklāj, cik viņa sver
Lasīt citas ziņas

Recepte no Rojas novada Kaltenes saimnieka Roberta Grosbaha – jūras lietās pieredzējuša vīra.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.