SAŪDA ARĀBIJA 0

Tā kā Saūda Arābijas Karaliste uz laiku ir pārtraukusi diplomātiskās attiecības ar Kataru, no 2017. gada 6. jūnija daļēji vai pilnībā slēgta visa veida robežas šķērsošana starp Saūda Arābijas Karalisti un Kataru. Ja tuvākajā laikā plānots ieceļot vai izceļot uz Kataru, iesakām sazināties ar tūrisma kompāniju vai pārvadātāju un pārliecināties par plānotā reisa aktualitāti.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu
Veselam
6 padomi senioriem, lai pareizi lietotu medikamentus un nekaitētu savai veselībai
Lasīt citas ziņas

Ņemot vērā globālā terorisma draudus pasaulē un saspīlējumu reģionā, ĀM iesaka ceļotājiem ievērot piesardzību, uzturoties sabiedriskās vietās, izvairīties no dalības demonstrācijās, kā arī neapmeklēt vietas, kuras vienlaikus apmeklē liels cilvēku skaits.
Stingri iesaka neapmeklēt pierobežas joslu 10 km zonā no robežas ar Jemenu, ka arī aicina atturēties apmeklēt pierobežas daļu 10 līdz 80 km attālumā no robežlīnijas.

Saūda Arābijas varas iestādes ir noteikušas aizliegumu 20 km rādiusā apmeklēt valsts ziemeļu robežas daļu un robežas daļu. Par aizlieguma pārkāpumu var tikt piemērots 30 mēnešu cietumsods un 25 000 SAR (Saūda Arābijas riāli) liels naudas sods.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.