Foto – Bonappetit.lv

Cepumi ar ogu sukādēm 0

Pagatavošana

Sviestu uzputot ar balto cukuru, brūno cukuru un vaniļas cukuru, pievienot šķipsninu sāls. Puto līdz masa kļūst gaisīga un viendabīga. Turpinot putot pa vienai pievienot olas. Mīklā iemaisīt izsijātus miltus, kaltētas ogas un sasmalcinātus riekstus.

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru. Gatavu mīklu ar divu karošu palīdzību ne pārāk tuvu viens otram liek uz cepešpannas veidojot apaļus cepumus apm. 1 cm biezus. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 12-15 min.

Gatavus cepumus pilnībā atdzesēt. Tikko izņemti no cepeškrāsns tie ir mīksti, bet atdziestot tie kļūs stingrāki.

Cepumus pasniedz pilnībā atdzesētus.

Recepti piedāvā “Prisma” un

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.