Foto-tvoirecepty.ru

Vistas gaļas kotletes ar jaunajiem kabacīšiem un zaļumiem 10

Maigas vistas gaļas kotletītes bez baltmaizes ir vienkārši pagatavojamas un iepriecinās tos, kas rūpējas par savu veselību un figūru, jo nemaz netiek receptē izmantoti milti.

Reklāma
Reklāma
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
Sapnis, ne dzīve! Eksprezidenta Vējoņa pensija liek izbrīnā ieplest acis
VIDEO. Nekādas līdzjūtības! “Ryanair” pasažiere nokrīt ceļos un raud, jo viņai liegta iekāpšana lidmašīnā 12
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 250 g kabacīšu, 850 g vistas maltā gaļa, dilles, koriandrs, malti melnie pipari, 1 sīpols, 1 ola, pētersīļi, sāls, augu eļļa.

Pagatavošana. Uz smalkās rīves sarīvēt vienu nelielu kabacīti (radušos sulu atstāt), pierīvēt klāt sīpolu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Samaltajai gaļai pievienot olu un smalki sagrieztus dažādus zaļumus – dilles, pētersīļus, koriandru u. c. Pievienot sarīvēto kabaci. Visu kārtīgi samaisīt un pievienot garšvielas – sāli, piparus. Iegūtā masa būs nedaudz pašķidra, jo netiek izmantoti milti, bet tas netraucēs izcept burvīgas kotletes.

Uzkarsētā pannā ieliet eļļu, ar karoti izveidot kotletes un likt tās uz stipras uguns apcepties 1 min. no abām pusēm brūnas. Apceptās kotletes likt uz cepešpannas bez taukvielām un cept cepeškrāsnī 180 grādu karstumā apmēram 15 minūtes.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.