Foto-tvoirecepty.ru

Vistas gaļas kotletes ar jaunajiem kabacīšiem un zaļumiem 10

Maigas vistas gaļas kotletītes bez baltmaizes ir vienkārši pagatavojamas un iepriecinās tos, kas rūpējas par savu veselību un figūru, jo nemaz netiek receptē izmantoti milti.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
TV24
“Neaiciniet atpakaļ, ja jūs nezināt, vai šeit būs darbs!” Jaunietis pabeidzis augstskolu Anglijā, bet Latvijā nevar atrast darbu
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 86
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 250 g kabacīšu, 850 g vistas maltā gaļa, dilles, koriandrs, malti melnie pipari, 1 sīpols, 1 ola, pētersīļi, sāls, augu eļļa.

Pagatavošana. Uz smalkās rīves sarīvēt vienu nelielu kabacīti (radušos sulu atstāt), pierīvēt klāt sīpolu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Samaltajai gaļai pievienot olu un smalki sagrieztus dažādus zaļumus – dilles, pētersīļus, koriandru u. c. Pievienot sarīvēto kabaci. Visu kārtīgi samaisīt un pievienot garšvielas – sāli, piparus. Iegūtā masa būs nedaudz pašķidra, jo netiek izmantoti milti, bet tas netraucēs izcept burvīgas kotletes.

Uzkarsētā pannā ieliet eļļu, ar karoti izveidot kotletes un likt tās uz stipras uguns apcepties 1 min. no abām pusēm brūnas. Apceptās kotletes likt uz cepešpannas bez taukvielām un cept cepeškrāsnī 180 grādu karstumā apmēram 15 minūtes.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.