Foto – Shutterstock

Neizmet mandarīnu un apelsīnu miziņas! Tās var noderēt 3

Mandarīnu un apelsīnu laikā var gan baudīt sulīgos augļus, gan lietderīgi izmantot miziņu, pagatavojot izvilkumu, kas būs aromātiska piedeva desertiem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Mazgājamies un sapošamies kā uz miršanu!” Latviešu astrologs skaidro, ko darīt Nāves Mēness dienās – šodien un rīt
Krievu opozicionārs: karš NATO valstīs ir neizbēgams – Putins, visticamāk, sāks ar Daugavpili vai Narvu
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Tādu “atsaldeņu” Latvijā ir daudz!” Elmāram gandrīz uzbrauc virsū traks vai akls šoferis 41
Lasīt citas ziņas

Lai pagatavotu citrusaugļu izvilkumu, ņem divus apelsīnus, pusi citrona, puslitru baltvīna un vienu kanēļa standziņu. Augļus nomazgā, nosusina un nomizo (bez baltās daļas). Vīnu lej katliņā, pieber cukuru, citrusaugļu miziņas un visu karsē uz lēnas uguns. Pieliek kanēļa standziņu. Kad puse vīna iztvaikojusi, šķidrumu izkāš. Pilda pudelē un aizkorķē.

Citrusaugļu izvilkums ir lieliska piedeva konditorejas izstrādājumiem un saldajiem ēdieniem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.