Foto – LA.lv

Zeme 0

Šai stihijai pakļaujas cipari 8 un 9. Zemes stihijas cilvēki ir uzticami un pacietīgi. Zemes spēks tos ir apveltījis ar atbildību par saviem tuvākajiem cilvēkiem. Viņiem ir daudz ambīciju, tomēr viņi ir ideālisti. Piezemēti, problēmas risina pakāpeniski, ar skaidru galvu. Viņiem ir labi attīstīta intuīcija. Apkārtējie cilvēki cenšas viņiem līdzināties, jo šiem cilvēkiem ir labi attīstīta morāle un tikumi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Vācu ģenerālleitnants prognozē, vai un kad Krievija varētu būt gatava uzbrukt NATO valstīm
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Lasīt citas ziņas

Viņi ciena ētiku un disciplīnu, un, pateicoties savam pietiekami konservatīvajam raksturam, prot ar prātu izmantot savus paša resursus.
Zemes stihijas cilvēki labi saprotas ar naudu un spēj novērtēt lietu vērtību. Viņi ir atturīgi savās emocijās, bet arī alkst mīlestības.

Viņiem gan mazliet trūkst avantūrisma un dzīvelīguma. Viņi var būt stingri un ietiepīgi, vēlas visu kontrolēt un nereti vadās tikai pēc sava labuma un interesēm. Vairāk par visu viņus biedē neskaidrība, turklāt tā spēj pat novest līdz depresijai un panikai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Zeme ir centrs, kas atbild par sezonu maiņu. Zemes krāsa ir dzeltena, un tā saistās ar gremošanas sistēmu, it īpaši kuņģi. Zemes cilvēkiem ir ieteicams turēties tālāk no purvainām vietām ar paaugstinātu mitrumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.