TOP atradumi – Latvijā ražoti šūpuļkrēsli, siltummājas un eko pagrabi 0

Lai atvilktu elpu no darbiem, lieliski noderēs Latvijā ražotie šūpuļkrēsli no “AIX”. Šie mūsdienīgie šūpuļkrēsli no tekstilmateriāliem ir ekskluzīvi un ar rokām darināti, turklāt tos ir iespējams novietot kā atpūtas istabā, tā piemājas dārzā, uz terases vai vienkārši brīvā dabā pie jūras vai ezera. Vēl estēti novērtēs gaumīgās “Gardenis” dārza siltummājas – siltumnīcas, kas izmantojamas gan kā oranžērijas, gan kā augu audzēšanas telpas. Savukārt tiem, kas plāno pagraba izveidi, noteikti jāielūkojas un arī jāieiet “Eko pagrabā”, kas varētu būt teju katras saimnieces sapnis!

Reklāma
Reklāma
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ
Ķīna un Turcija sagādā Krievijai nepatīkamu “pārsteigumu” 34
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni
Lasīt citas ziņas

Mājas pagalms – tava mazā paradīze
Izstādē varēs noskatīt un iegādāties lietas, kas ienesīs dārzā jaunu elpu un padarīs to par īpašu vietu atpūtai, darbam un arī svētkiem. Saules mīļiem piemērotas būs “Peoni” stiklotās terases, savukārt dabisko celtniecības materiālu – koka – cienītājiem patiks “RaWood Rīga” piedāvātās lapenes, dārza mājiņas un bērnu spēļu namiņi. Arī dažādi dekoratīvie elementi un dārza mēbeles būs lielā izvēlē – tā, piemēram, “Raunas lauktehnika” piedāvās gaumīgus metāla izstrādājumus un mēbeles, “Darza-mebeles.lv” – dažāda stila āra kamīnus ar barbekjū un grilu, “MK Dizains” – dārza mēbeles, mājiņas un puķu kastes no koka, bet “VitWine” – dārza mēbeles un dekoratīvos elementus no ozolkoka vīna mucām.

Paradīzes cienīgu zonu var izveidot ne tikai privātmāju, bet arī dzīvokļu saimnieki, jo arī balkonu var iekārtot skaisti. Izstādē varēs izvēlēties gan puķes, gan dažādas dārza mēbeles un dekoratīvo elementus, kas lieliski iederēsies arī balkonā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sagatavojies talkai!
Pavasaris ir laiks, kad vairums nododas aktīvai talkošanai, lai sakoptu piemājas teritoriju un apkārtējo vidi. Dārza šķēres un dzīvžogu šķēres, lāpstas, kapļi, grābekļi, darba apģērbs un cimdi, arī zāles pļāvēji, trimeri, krūmzāģi, lapu pūtēji – šo un vēl daudz ko citu Ķīpsalā varēs iegādāties par labām cenām.

Bērni atklās augu daudzveidību

Izstādē vērojot floristu konkursu, kurā piedalīsies arī bērni, mazākie apmeklētāji varēs ieraudzīt, kādu skaistumu sniedz daba, un nākamreiz noplūktu ziedu zemē nemetīs, bet gan ieliks vāzītē. Bērni ne tikai apskatīs skaistus ziedus, bet arī uzzinās, no kāda kociņa tiek pie plūmes, no kāda krūmiņa pie avenes un no kāda stāda pie zemenes! Bērniem būs pieejamas arī jaunākās „Annels” piepūšamās atrakcijas, būs iespēja apskatīt trusīšus un pat iemēģināt roku podnieka arodā. Nāc kopā ar visu ģimeni!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.