Gundegas Skudriņas vērienīgais gastronomijas piedzīvojums pulcē vietējās slavenības

FOTO. Gundegas Skudriņas vērienīgais gastronomijas piedzīvojums pulcē vietējās slavenības 14

Piektdien, 17. septembrī, ar vērienīgu Gundegas Skudriņas radīto interaktīvo vides un gastronomijas piedzīvojumu, svinīgā gaisotnē atzīmēta renovētās “Stockmann Delikatess” nodaļas atklāšana.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
TESTS. Jūsu īkšķu novietojums, sakrustojot pirkstus, atklāj daudz par jūsu personību 12
Veselam
7 produkti, kas visiem šķiet veselīgi, taču patiesībā tādi nav 16
“Pasažieriem bez sejas maskas var tikt atteikta iekāpšana transportlīdzeklī!” Paziņojums autobusa salonā samulsina braucēju 55
Lasīt citas ziņas

Priekšnesuma laikā viesiem tika demonstrētas četras interaktīvas ēdiena mākslas instalācijas, no kurām katra atspoguļoja kādu no “Stockmann Delikatess” koncepta pamatelementiem, proti,– ilgtspējību un rūpes par darbiniekiem, modernu un laikmetīgu dzīves stilu, tehnoloģijas, kā arī arhitektūru un vidi.

Interaktīvo performanču laikā apmeklētājiem bija iespējams gan ierakstīt vēstījumu bišu vaskā, kas pēcāk tika aizkausēts un pārvērsts cietā galda virsmā, gan baudīt delikateses no rotējošiem šķīvjiem, izveidot pašiem savu maltīti ar QR kodu palīdzību, kā arī reizē ar arhitektoniskās formās pasniegtām uzkodām baudīt stāstījumu par gastronomijas un arhitektūras saderību, laikmetīgām pasaules tendencēm un norisēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Performancēs demonstrēto ēdienu recepšu autors bija šefpavārs Māris Jansons, integrējot tajās daudzus delikatešu nodaļas produktus. Viesus ar itāļu kafiju cienāja zīmols Lavazza.

Pasākuma apmeklētāju vidū bija tādas sabiedrībā zināmas personas kā Guntars Račs un Elmārs Tannis ar kundzēm, pianisti Andrejs Osokins un Katrīna Gupalo, mākslinieces Kristīne Luīze Avotiņa un Elita Patmalniece, TV personības Rūta Dvinska un Ramona Salmiņa, pasaules bārmeņu čempions Andris Reizenbergs, restorāna un viesnīcas īpašniece Sveta Loew, dzīvesstila blogeres Indra Salcēviča, Laura Grēviņa, Anna Birmane un virkne citu.

Savukārt dienu iepriekš – 16. septembrī, atklāšanas pasākums tika organizēts universālveikala “Stockmann” darbiniekiem, piedāvājot viņiem kā pirmajiem īpašā gaisotnē izbaudīt Gundegas Skudriņas sarūpētās mākslas performances un šefpavāra meistardarbus, kā arī nobaudīt speciāli pēc darbinieku vēlmēm gatavotu torti, kura sastāvēja no viņu iemīļotākajiem našķiem. Pasākuma vadītāja lomā visa vakara garumā iejutās aktieris, humorists un TV personība Valters Krauze.

“Ar renovētās “Stockmann Delikatess” nodaļas atklāšanu mēs esam radījuši jauna laikmeta pārtikas veikalu un iedibinājuši līdz šim nebijušas tradīcijas pārtikas produktu iepirkšanās vidē Latvijā. Izmeklētas pasaules delikateses, plašs un rūpīgi atlasīts vietējo ražotāju produkcijas klāsts, moderna un mūsdienīga vide, kas rada vēlmi atgriezties – ik katrs elements renovētajā delikatešu nodaļā ir bijis pārdomāta soļa rezultāts, lai turpinātu bagātināt un pilnveidot mūsu attiecības ar ikvienu “Stockmann” apmeklētāju.

Ar pasākumiem gan darbiniekiem, gan klientiem un sadarbības partneriem vēlējāmies pateikt “paldies” par uzticību un novērtēšanu gadu garumā. Turklāt šī ir pirmā reize kopš pandēmijas sākuma, kad to tik kuplā pulkā varējām izdarīt klātienē,” teic universālveikala “Stockmann” direktore Dace Goldmane.

Reklāma
Reklāma

2003. gadā atklātāuniversālveikala “Stockmann” delikatešu nodaļas renovācija tika uzsākta šī gada maijā un pabeigta septembra sākumā. Ar šo ieguldījumu pārtikas segmenta attīstībā un “Stockmann Delikatess” nodaļas renovācijā universālveikals “Stockmann” turpina realizēt savu piecgades biznesa plānu.